maandag 14 december 2015

Borduren en haken

Voor mijn nicht haar zoontjes iets voor de juffrouw op school geborduurd. patroon is van fairytausendschoen.blogspot.com

Deze handdoek is voor mijn oom die mijn  bureau maakten voor de borduurmachine, en ik had beloofd een geborduurde voor zijn verjaardag. een passend patroon gevonden bij Embroidery Library

Handdoek voor een nieuw hondenbaasje patroon en kleuren op verzoek. patroon is ook van Embroidery Library 

En nog een handdoek voor visagie model patroon 3 x raden haha ook van Embroidery Library dit zijn gewoon mooie patronen.Een aardigheidje voor een klein ziek kindje.
Een paar weken geleden hadden we een blog meeting, wat was dat leuk echt super.
We kletsten heel veel en ondertussen maakten we een begin aan een kruikenzak ik heb hem thuis gelijk afgemaakt alleen de applicatie wacht nog !! 
het was ook super verzorgd , en wat ik ook zo leuk vind dat ik er paar volgers aan overgehouden heb !!

Ook ben ik met de kerst bezig kerstklokken weer opgezocht voor de kapsalon waar onze jongste werkt de klokken hadden we gewassen en in de stijfsel gezet maar ze werden toch weer plat ik heb van het weekend maar nieuwe gehaakt ook voor een klant die vond ze zo leuk ach ja zo blijf  je van de straat en dan vragen hoeveel krijg je , en daar ben ik niet goed in  nou ja iets weg geven is ook wel leuk toch??

kleine klokjes gehaakt voor corsage in de kapsalon met kerst ze zijn alleen veel te zwaar dus nu maar even iets anders verzinnen tijd zat ............ en zo moet rendier Ralp even wachten om in elkaar gezet te worden ook niet mijn favoriete klus 

dit was weer even lieve groetjes en tot ziens op jullie blog 


3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie dingen heb je gemaakt zeg. Handig zo'n borduurmachine. De kruikenzak is ook leuk geworden, leuk met die applicatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dingen heb je gemaakt zeg. Handig zo'n borduurmachine. De kruikenzak is ook leuk geworden, leuk met die applicatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tjonge wat ben je toch een bezig bijtje! En wat een getob met de kerstklokken...ze zijn zo schattig. Ik wil ze eigenlijk ook nog gaan haken,maar of het me lukt voor deze kerst....Wat is je warmwaterzak leuk geworden! Hier hebben ze 'm net weer gevuld,na het trainen is het zo lekker om tegenaan te zitten als ze onder de douche vandaan komen.Was leuk om te weer eens in het echt te zien. Groet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen